Кратки трансфер услуги

Трансфер од или до Аеродромот

Ние ќе ве префрлиме од аеродромот до Мадрид или блиските градови.

Нашите патници, исто така, имаат на располагање транспортни услуги од Мадрид директно до Адолфо Суарез аеродром - Мадрид Барахас, исто така можеме да се преселиме во околните области или хотели.

Тркалезна патување

Со нашата услуга за кружен пат, ги собираме нашите патници во некоја специфична точка и ги пренесуваме до нивната дестинација, а потоа ги земеме во претходно договореното време за да ги однесеме до нивната точка на потекло.

Нашите возачи ќе бидат одговорни да ги земат и да ги подигнат на нивните дестинации.

1 ден патување

Оваа услуга се состои од заминување од Мадрид до Толедо, Авила или Сеговија и враќање пред ноќта.

Оваа услуга е најмногу побарана од нашите туристи.

Услуги од патниците на 12 до седиштата 71

Патувајте од 2 до 6 дена

За патување во 2 6 30 или дена или повеќе, или Шпанија или во Европа, може да смета на нас како ние се направат овие патувања често со тренери o автобуси во Мадрид, со маршрута што ни ја испративте, ние ќе ве известам и ние ќе го процениме што е можно поскоро

Автобуси за свадби

Дали сакате вашиот голем ден да биде свадба посебно? Дали сакате да имате контрола на секоја точка? вработувања со нас ексклузивна услуга на тренери За вашата свадба, во форма што ја имаме, полиња за него, за неа и за гостите. Пополнете го формуларот и дозволете ни да направиме превоз на гости на вашата свадба, без грижи, чекаме за вас

Автобуси за екскурзии

Сигурносни појаси, полулегнал места, WIFI, WC, нашата максима е: точност, удобност и безбедност, автобуси за изнајмување на 40 - 54 - 60 - места 70, минибуси за изнајмување 12 - 16 - 24 - 35, широк спектар возило со која треба да ги направат своите патувања, настани и конференции.

Знајте ги сите возила што ги имаме за вас:

изнајмување седан мадирид 3 седишта

изнајмување седан мадирид 3 седишта

Луксузни автомобили - ВИП

Луксузни автомобили со капацитет за патници на 3 / 4, уживајте во приватна услуга, автомобил со возач, за вашата свадба или трансфер.

Барање

изнајмување на минибуски седишта 7 во мадридско патување

изнајмување на минибуски седишта 7 во мадридско патување

Минивен 7 квадрати

Дали треба да изнајмите комбе, комбе или минибус за пренос, пренос од аеродромот или одење со вашите деца во дестинација?

Барање

минибус минибус изнајмување Мадриде ван патување Шпанија

минибус минибус изнајмување Мадриде ван патување Шпанија

Минивен 7 ВИП

Изнајмување на комбинации, комбиња, минибус за компании, трансфер на менаџери, конгреси или едноставно диплома или свадба. Луксузен сервис за вас.

Барање

изнајмување минибус микробус 16 плоштади мадридска заедница партија

изнајмување минибус микробус 16 плоштади мадридска заедница партија

Минибуси 16 седишта

Изнајмување на минибуси во Мадрид, лесно, Торес автобус имаш мини автобус или минибуси за сите видови настани, трансфери, екскурзии и свадби.

Барање

минибус Vip директори 16 седишта Vip Мадрид кирија

минибус Vip директори 16 седишта Vip Мадрид кирија

Microbus 16 VIP седишта

Нашиот микробус ВИП на 16 седишта, ги има најновите удобни карактеристики за поудобно и пријатно патување.

Барање

изнајмување минибус Vip 24 plazas Мадридски автобус и минибус компанија

изнајмување минибус Vip 24 plazas Мадридски автобус и минибус компанија

Минибус 25 VIP седишта

Направете изнајмување минибус или мини автобус 25 Vip квадрати, за да издвоите во вашиот службено патување или конгресот како резултат.

Барање

изнајмување минибуси и минибуси минибуси 16 седишта

изнајмување минибуси и минибуси минибуси 16 седишта

Минибуси 25 квадрати

Вработи го изнајмувањето на минибуси или мини автобус. 25 места за свадба, конгреси, семејно обединување е исто така полесно.

Барање

минибус со возач на масивни седишта 35

минибус со возач на масивни седишта 35

Минибуси 35 седишта

35 минибуси Plazas за групи, училишта, сите видови на настани да се направи со изнајмување минибус или мини автобус.

Барање

изнајмување на минибус 35 седишта ВИП во Мадрид за диплома

изнајмување на минибус 35 седишта ВИП во Мадрид за диплома

35 тренер ВИП седишта

Тренер на седиштата 38 или мини VIP услуги за изнајмување на автобус од најелегантни и затоа со добар луксуз

Барање

50 автобус вработи места во Мадрид компании со возач изнајмување

50 автобус вработи места во Мадрид компании со возач изнајмување

54 тренер ВИП седишта

Нашите 54 Bus Plazas ВИП препорака за патување на директори и компании.

Барање

тренер за изнајмување 54 plazas Мадрид тренинг компанија за изнајмување

тренер за изнајмување 54 plazas Мадрид тренинг компанија за изнајмување

Големи автобуси на седиштата 54

54 Автобуси Места за патници од секаков вид на настани и особено релевантни за економските цени.

Барање

тренер 70 места во мадридска компанија

тренер 70 места во мадридска компанија

Тренери на квадрати на 70

Нашите екстра долги автобуси на 15 метри каде што може да се соберат до 70 квадрати или веќе да бидат ваши свадбени гости.

Барање

Барајте го вашиот буџет сега

Нашата флота

Имаме модерна флота на луксузни автобуси, со максимална безбедност, добра услуга и удобност

услуги

Нашите повеќе од 50 години на пазарот ни направија свесни за тоа што сакаат нашите патници, затоа тие продолжуваат да избираат нас. Безбедност, луксуз, економија, удобност и забава е дел од она што го нудиме

Персонализирано внимание

Во моментот на барање на било кој тип на информации ќе добиете совет од нашите професионалци за да ви помогнеме во она што ви е потребно.

Испрати е-пошта

Ако сте подготвени да патува со нас, не престануваат или контактирајте со нас преку e-mail, исто така, нашите социјални мрежи, ќе ви ги даде сите информации за вашиот буџет или придонеси.