Sherbime te shkurtra transferimi

Transfero nga ose në aeroport

Ne ju transferojmë nga aeroporti në Madrid ose në qytete të afërta.

Udhëtarët tanë gjithashtu kanë në dispozicion shërbimet e tyre të transportit nga Madrid drejtpërdrejt në Aeroporti Adolfo Suárez - Madrid Barajas, gjithashtu mund të lëvizim edhe në zonat ose hotelet e afërta.

Udhëtimi i rrumbullakët

Me shërbimin tonë të udhëtimit të rrumbullakët, ne i marrim udhëtarët tanë në çdo pikë specifike dhe i transferojmë ata në destinacionin e tyre, pastaj i marrim ato në kohën e rënë dakord paraprakisht për t'i çuar ata në pikën e tyre të origjinës.

Shoferët tanë do të jenë përgjegjës për marrjen e tyre dhe marrjen e tyre në destinacionet e tyre.

1 udhëtim ditor

Ky shërbim konsiston në largimin nga Madridi në Toledo, Ávila ose Segovia dhe kthimi para mbrëmjes.

Ky shërbim është më i kërkuar nga turistët tanë.

Shërbime nga pasagjerët 12 në vende 71

Udhëtoni nga 2 në 6 ditë

Për një udhëtim në 2 6 ose 30 ditë ose më shumë, ose Spanjë apo Evropë, ju mund të mbështeteni tek ne si kemi bërë këto udhëtime shpesh me trajnerë o autobusë në Madrid, me një itinerar që na keni dërguar, ne do t'ju këshillojmë dhe do ta buxhetojmë atë sa më shpejt që të jetë e mundur

Autobusët për Dasma

A doni ditën tuaj të madhe të jetë a Boda të veçantë? Dëshiron të kontrollosh çdo pikë? contrata me ne shërbimin ekskluziv të trajnerë Për dasmën tuaj, në formën që kemi, fusha për të, për të dhe për mysafirët. Plotësoni formularin dhe le të bëjmë transportimin e mysafirëve të dasmës tuaj, pa u shqetësuar, ne presim për ju

Autobusë për ekskursione

rripat e sigurimit, mbështetur vende, WIFI, WC, parim jonë është: Punctuality, rehati dhe siguri, autobusë me qira e 40 - 54 - 60 - vende 70, ndershme me qira 12 - 16 - 24 - 35, një shumëllojshmëri të gjerë një automjet me të cilin për të bërë turne të tyre, ngjarjet dhe konferenca.

Di të gjitha automjetet që kemi për ju:

me qira sedan madrid 3 vende

me qira sedan madrid 3 vende

Makina luksoze - VIP

Makinat luksoze me kapacitet për pasagjerët 3 / 4, gëzojnë një shërbim privat, makinë me shofer, për martesën tuaj ose transferimin.

kërkesë

marrja me qira e vendeve 7 me minibus në udhëtimin në Madrid

marrja me qira e vendeve 7 me minibus në udhëtimin në Madrid

Sheshe 7 Minivan

A keni nevojë të merrni me qira një kamion, një kamion ose një minivan për të transferuar, transferuar nga aeroporti apo shkoni me fëmijët tuaj në një destinacion?

kërkesë

minibus minivan me qira madrid van udhëtimit spain

minibus minivan me qira madrid van udhëtimit spain

Minivan 7 VIP

Qira e combis, furgona, minibus për kompanitë, transferimi i menaxherëve, kongreseve ose thjesht bachelor ose martesë. Një shërbim luksoz për ju.

kërkesë

qira minibus minibus 16 sheshet madrid komunitetit të partisë

qira minibus minibus 16 sheshet madrid komunitetit të partisë

Linja me minibus 16 vende

Marrja me qira e minibuseve në Madrid, e lehtë, Torres Bus ju keni mini autobus ose ndershme për të gjitha llojet e ngjarjeve, transfertave, ekskursioneve dhe dasmave.

kërkesë

minibus drejtuesit e vip 16 vende vip madrid me qira

minibus drejtuesit e vip 16 vende vip madrid me qira

Vende VIP të Mikrob 16

VIP ynë i minibuseve të vendeve 16, ka tiparet më të fundit të rehati për një udhëtim më të rehatshëm dhe të këndshëm.

kërkesë

me qira minibus vip 24 plazas madrid autobus dhe minibus kompani

me qira minibus vip 24 plazas madrid autobus dhe minibus kompani

Vende VIP të minibusit 25

Bëni me qira minibus ose minibar 25 vip sheshe, për të qëndruar në tuaj udhëtim pune ose kongresin si rezultat.

kërkesë

qiraja e minibuseve dhe minibuseve ndershme 16 vende

qiraja e minibuseve dhe minibuseve ndershme 16 vende

Minibuse 25 Squares

Marrja me qira e minibuseve ose minibuseve 25 vende për martesë, kongrese, bashkim familjar është gjithashtu më e lehtë.

kërkesë

minibus me shofer në vende madrid 35

minibus me shofer në vende madrid 35

Linja me minibus 35 vende

35 minibusë Plazhe për grupe, shkolla, të gjitha llojet e ngjarjeve që duhet të bëhen me qira të minibusit ose minibusit.

kërkesë

qiraja e minibuseve 35 VIP në Madrid për partinë bachelor

qiraja e minibuseve 35 VIP në Madrid për partinë bachelor

35 trajneri vende VIP

Traineri i sediljeve 38 ose shërbimi i minibusit VIP me qira të luksit më elegant dhe më pas të mirë

kërkesë

50 autobus me qira vende në kompanitë e madrid me qira shoferi

50 autobus me qira vende në kompanitë e madrid me qira shoferi

54 trajneri vende VIP

54 Bus Plazas VIP ynë është një rekomandim për udhëtimin e drejtuesve dhe kompanive.

kërkesë

qira trajner 54 plazas Madrid trajner trajner kompani

qira trajner 54 plazas Madrid trajner trajner kompani

Autobuza të mëdha të vendeve 54

54 Autobusët Vende për udhëtarët e çdo lloji të ngjarjes dhe veçanërisht të rëndësishme për çmimet ekonomike.

kërkesë

vendet e trajnerit 70 në kompaninë madrid

vendet e trajnerit 70 në kompaninë madrid

Trajnerë të shesheve 70

Autobusët tanë shtesë të gjatë të 15 metra ku mund të mblidheni deri në sheshet 70 ose tashmë të jeni mysafirët tuaj të dasmës.

kërkesë

Kërkoni buxhetin tuaj tani

Nuestra Flota

Ne kemi një flotë moderne të autobusëve luksoz, me siguri maksimale, shërbim të mirë dhe rehati

shërbimet

Vitet tona më shumë se 50 në treg na kanë bërë të vetëdijshëm për atë që duan udhëtarët tanë, prandaj ata na zgjedhin. Siguria, luks, ekonomia, komoditeti dhe argëtimi është pjesë e asaj që ne ju ofrojmë

Vëmendje e personalizuar

Në momentin e kërkesës për çdo lloj informacioni do të merrni këshilla nga profesionistët tanë për t'ju ndihmuar në çdo gjë që ju nevojitet.

Dërgo një email

Nëse jeni gati për të udhëtuar me ne, mos hezitoni të na kontaktoni përmes postës elektronike ose nëpërmjet rrjeteve tona sociale, atje do t'ju japim të gjitha informatat për buxhetin tuaj ose kuotat.